Kenraalimajuri Liikolasta Jalkaväen säätiön valtuuskunnan uusi puheenjohtaja

Jalkaväen säätiön valtuuskunta valitsi kokouksessaan 10.10.2015 kenraalimajuri Juha-Pekka Liikolan valtuuskunnan uudeksi puheenjohtajaksi.

Kenraalimajuri Juha-Pekka Liikolan noin 40-vuotinen ura puolustusvoimissa on aina liittynyt suoraan tai vähintään sivuten jalkaväen toimintaan, sen kaikilla tasoilla, kouluttajatehtävistä komentajatehtäviin. Hän on palvellut mm. Kaartin Jääkärirykmentin komentaja, Maasotakoulun johtajana, Läntisen Maanpuolustusalueen esikunnan esikuntapäällikkönä, Maanpuolustuskorkeakoulun vararehtorina sekä Etelä-Suomen sotilasläänin komentajana.  Ennen reserviin siirtymistä vuonna 2014, Liikola palveli Maavoimien esikunnan esikuntapäällikkönä.

Liikolan maine jalkaväkimiehenä on tunnettu niin puolustusvoimissa kuin sen ulkopuolella. Tunnettavuutta on edesauttanut Liikolan kyky verkottua monin tavoin siviiliyhteiskuntaan sekä toiminta järjestökentässä mm. Kadettikunta ry:n puheenjohtajana sekä Suomen Marsalkka Mannerheimin perinnesäätiön hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana.

Kenraalimajuri Juha-Pekka Liikola

Kenraalimajuri Juha-Pekka Liikola